Kedveltek 0

Gyakori kérdések

Általában

Igyekszünk a küldeményt a lehető leghamarabb eljuttatni Önhöz. A gyártási idő a kiválasztott terméktől függ. A szokásos gyártási idő 1-2 munkanap, azonban egyes termékeknél a gyártási idő akár 7 munkanapra is meghosszabbítható. A gyári feladástól számított szállítási idő általában 2 munkanap.
Küldemény kiszállítása:
Vászonképek:1 munkanap
Üvegképek:3 munkanap
Képek órákkal:3 munkanap
Fotótapéták:gyártásunk 2 munkanap, külső gyártás 10 napig
Tapéták:2 munkanap
Tapétak ajtóra:3 munkanap
Fotó-redőny:8 munkanap
Paravánok:5 munkanap
Poszterek:4 munkanap
Fali matricák:2-3 munkanap
A küldemény méreteitől és megbízhatóságától függően kiválasztjuk az Ön számára legelőnyösebb futárszolgálatot. Express One, FámaFutár, GLS, DPD és Magyar Posta futárszolgálatot veszünk igénybe. A kiszállítás ára 2500 Ft, 40 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.
Fizetni csak utánvéttel lehetséges.
Ha rendelkezik kedvezményes kóddal, azt a megrendelés utolsó lépésében alkalmazza ("tovább a pénztárhoz → Megrendelés → Van kedvezményes utalványod?" Kattintás után megjelenik egy mező, ahol megadhatja a kedvezmény kódját.) A kedvezmény a rendelés végén kerül levonásra.

Vászonképek

Igen, a vászonkép egy tartókeretre van feszítve.
A keret vastagsága 16 mm.
Igen, a vászon a kép oldalára van nyomtatva. Kiváló minőségű színekkel nyomtatunk, amelyek megtartják színüket és nem fakulnak ki.
A képekhez horgokat és csavarokat biztosítunk. A buborékfóliához rögzítve találja őket, amelybe a kép be van csomagolva.
Igen, csak töltse fel a fényképét ide, és válassza ki a kép méretét. Ha a szerkesztő nem működik megfelelően, kérjük, küldjön egy fotót az info@mivali.hu e-mail címre. Rövid időn belül küldünk Önnek további információkat, beleértve a kép előnézetét.

Képek üvegre

Az üveg 3 mm vastag. Kiváló minőségű UV nyomtatással nyomtatunk közvetlenül az üvegre.
A képhez öntapadó tartókat szállítunk.

Képek órával

Igen. Az óramutatókat csak külön szállítjuk, hogy elkerüljük a szállítás közbeni sérüléseket.
2x AA elemre lesz szüksége, amit a csomag nem tartalmaz.
Igen. Az óramutatók négy színe és a számlapkialakítás több változata közül választhat. Több részből álló kép kiválasztásakor kiválaszthatja, hogy melyik részre helyezze az óralapot.

Fotótapéta

Kiváló minőségű flíz anyagból készítünk fotótapétát.
Nem, a fotótapéta felülete sima és matt.
Ragasztót és használati utasítást biztosítunk a fotótapétákhoz. Egyéb eszközöket külön, kedvező csomagban kínálunk.
A fotótapétát tekercsben szállítjuk, amelyen az egyes csíkok jelöléssel és számozással vannak ellátva. Egyes motívumokhoz már különálló részekre vágott fotótapéta is kapható. Az alkatrészek számozottak a könnyebb felhelyezés érdekében. A fotótapétához használati utasítást és ragasztót is mellékelünk.
Igen, készítünk egyedi, vizualizációs fotótapétát. Ez a szolgáltatás további költségeket von maga után. Ha érdekli egy személyre szabott fotótapéta, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@mivali.hu e-mail címen.

Tapéták

185 g/m² tömegű tapétákat készítünk kiváló minőségű prémium flíz anyagból.
Nem, a tapéta felülete sima és matt.
Ragasztót és használati utasítást biztosítunk a tapétához. Egyéb eszközöket külön, kedvező csomagban kínálunk.
A tapétát 10 m-es tekercsben szállítjuk. A tekercsen egy képes útmutató található a tapétázáshoz. A ragasztót a csomag tartalmazza.

Tapéta ajtóra

Az ajtón lévő fotótapéta lágyított PVC fóliából készült. Felülete matt és sima. A fotótapéta öntapadó, sima ajtófelületre alkalmas.

Fali matricák

A matricák tartós textil anyagból készültek. Felülete sima és matt. UV nyomtatással nyomtatunk. Ökológiai festékeket használunk.
Igen, ragaszthat matricákat a bútorokra vagy az ajtókra. A felületet meg kell tisztítani, zsírtalanítani és simának kell lennie. Egy kisebb matricával a bútor kevésbé látható részén ellenőrizze, hogy a matrica nem károsítja-e a felületet, amikor lehúzza.

Poszterek

A posztereket kiváló minőségű HP Satin 230 g/m² fotópapírra nyomtatjuk. Felülete matt és fényes.
Igen, kínálatunkban találsz egymáshoz illő posztereket. Készítsen posztersorozatot a falra a belső térben.
A poszterhez olyan kereteket választhat, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott méretekhez. Különböző színű alumínium keretek közül választhat. A keretek további költséggel járnak.

Paravánok

A paravánok 260 g/m2 tömegű, kiváló minőségű poliészter vászonból készülnek, amelyet MDF anyagból készült keretre feszítenek. A vászon nyomtatása modern latex nyomtatási technológiával történik. Felülete matt és sima.
A paraván első részét (a széleit is beleértve) vászon borítja, amelyre az Ön által választott motívum van nyomtatva. Hátsó része fekete szövettel van ellátva.