Kedveltek 0
Ingyenes szállítás

Falmatricák - Rókák és sünök az erdőben

Termék kódja: L080110
Elérhetőség: 2 napon belül szállítjuk
20 480 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40000 Ft felett
Magyarország legszélesebb választéka
A legszélesebb választék HU
Kíváló minőség
Kiváló minőségű
termékek
Több ezer elégedett ügyfél
Több ezer elégedett ügyfél
Stickers Eco colours Eco colours No need extra glue Reusable stickers Easy application Does not destroy the wall

Szeretné eredeti módon megújítani gyermeke szobáját? Ezek a falmatricák nagyszerű választás. Válogass a sok motívumból kiváló minőségű textil matricák közül, mellyel díszítheted a szoba falait, esetleg bútorokat, ajtókat és egyéb lakberendezési kiegészítőket.

Tanúsított ökológiai színekkel nyomtatunk, amelyek nem károsak az egészségre, így a matricák gyermekszobába is alkalmasak. Könnyedén ragaszthat fel kiváló minőségű nyomtatott matricákat a falra, további ragasztók használata nélkül. Ezeknek a matricáknak az előnye a jó tapadóképességük, aminek köszönhetően a matricák szélei néhány hónap elteltével sem kezdenek leválni, mint ahogy az a versenytárs termékeknél előfordulhat. A jó tapadóképesség ellenére Ön nem sérti meg a vakolatot, amikor lehúzza a matricákat. Lehúzás után a matricák újra felhasználhatók.

Az illusztráción egyet láthat a sok lehetséges kompozíció közül, amelyeket otthon is elkészíthet matricákból. Az ábrán látható összes matrica egy lapon érkezik, amelyről könnyedén lehúzhatja a matricákat.

Paraméterek:

Terméktípus: Falmatricák
Felület: Sima, matt
Anyag: Tartós, áthelyezhető, vízzel mosható falmatrica
Méret: lásd a fényképen
Nyomtatási típus: UV-nyomtatás

Fotó útmutató:

Videó útmutató: